Összehasonlítás
TOP termékek
Szűrés
Gyártó
Termékajánló
Termék részletek


Padlójelölő szalag (ESD védett terület)

Padlójelölő szalag (ESD védett terület)
100 EUR + ÁFA (127 EUR)

Flexibilis anyag sokoldalú felhasználhatósággal.

Az 5S bevezetésénél a munka egy részét az teszi ki, hogy az eszközök megfelelő hozzáférését biztosítsuk és a közlekedési útvonalakat kijelöljük. Ezzel a mozdulatokban és a transzportban lévő veszteséget csökkenthetjük és standardizálhatjuk. A GEToolbox ESD védett terület szalag tárhelyek feljelölésére vagy közlekedési útvonalak kitűzésére használható mivel rendkívül tartós, rugalmas és kopásálló. Alkalmas festések kiváltására.

A TPM (Total Productive Maintenance) hatékony karbantartási módszer szerves egységet képez az 5S módszerrel. Célja a termelékenység fejlesztése, és ehhez tárhelyjelölő rendszereink a legoptimálisabb eszközök.

Felhasználása ajánlott gyors tempóban változó környezetben, ahol a körülmények, úgy mint tárolt mennyiségek vagy az anyagáramlási irány rövid távú javulására, módosulására számítunk. A vizual menedzsment hatékony eszköze. Ideiglenes állapotok kijelölése, amelyeket például egy workshop keretein belül tovább szeretnénk optimalizálni, ezzel az eszközzel könnyen megoldható. A ragasztószalag ugyancsak kiválóan alkalmas olyan gyalog- és egyéb utak kialakítására.

 • Ajánlott:

  • Gyalogos utak
  • közlekedési útvonalak
  • Flexibilitást igénylő környezetben
  • Munka és biztonsági területek
  • Padló felfestés helyett

  Felhasználás:

  A padlójelölő szalagokat zsír és szennyeződésmentes, száraz és tisztított felületre kell ragasztani a megfelelő tapadás biztosítása érdekében.

  Csomagolás:

  A padlójelölő szalagok 50m-es tekercsekben rendelhetőek.

   

 • Típus
  Terület jelölő szalag
  Szállítási határidő-
  2021.02.04
  Kivitel
  Szalag
  Szélesség
  50 mm
  Hosszúság
  50 m
  Gyártó
  GE Toolbox
  Cikkszám
  06_FT-050D-ESD
  Tömeg
  2,3 kg/db
Webáruház készítés