Összehasonlítás
TOP termékek
Szűrés
Gyártó
Termékajánló
Termék részletek


Pont jelölés védőfóliával (flexibilis)

Pont jelölés védőfóliával (flexibilis)
 • Pont jelölés védőfóliával (flexibilis)
0,8 EUR + ÁFA (1,02 EUR)


Kopásálló – tisztítható – sérülésálló

 A már előzetesen védőfóliával összeállított flexibilis padlójelölésnek az előnye, hogy önnek nem kell pozícionálással bajlódnia. A használatnál időt spórolhat meg és a kinézet is egységes. A védőfólia használatának célja a flexibilis padlójelölők élettartamának megnövelése. Ennek használata bevett gyakorlatnak számít a termelő üzemek többségében, köztük a Toyota számos üzemében is.

Az átlátszó védőfólia kiválóan alkalmazkodik az egyenetlen felületkehez és komoly igénybevételnek képes ellenállni. Használata magas igénybevételnek kitett területeken a flexibilis padlójelölések védelmére ajánlott. A védőfóliával ellátott padlójelöléseket a földön csúsztatott raklapok, dobozok illetve egyéb eszközök nehezebben szakítják fel a padlóról.

A TPM (Total Productive Maintenance) hatékony karbantartási módszer szerves egységet képez az 5S módszerrel. Célja a termelékenység fejlesztése, és ehhez tárhelyjelölő rendszereink a legoptimálisabb eszközök.

 • Ajánlott:

  • Flexibilis padlójelölésekhez
  • Készletek, eszközök földön tolva történő továbbítása esetén.

  Felhasználás:

  A védőfóliát zsír és szennyeződésmentes, tisztított felületre kell ragasztani a megfelelő tapadás biztosítása érdekében.

  Csomagolás:

  A csomagolási egységtől függetlenül, darabra rendelhető.

  A maximális mennyiség a csomagolásban 70db.

 • Típus
  Terület jelölő alak
  Szállítási határidő-
  2021.02.01
  Kivitel
  Pont
  Szélesség
  50 / 75 / 100 mm
  Gyártó
  GE Toolbox
  Cikkszám
  06_2P-XXYP-ZZ
Webáruház készítés