Összehasonlítás
TOP termékek
Szűrés
Gyártó
Termékajánló
Termék részletek


„QuickChange” Design Dokumentumtartó

„QuickChange” Design Dokumentumtartó
 • „QuickChange” Design Dokumentumtartó
4,8 EUR + ÁFA (6,1 EUR)2 fajta rögzítés, 6 méretben

A KAIZEN aktivitások és a dolgozóktól induló fejlesztési javaslatok alapfeltétele a dolgozók megfelelő információkkal, visszajelzésekkel való ellátása. Az aktuális részlegeken kihelyezett információs táblák előtt történő rendszeres megbeszélés ezért a katalizátora a csapatmunkának és a kreatív ötletelésnek.

Az információs táblán az adatok kihelyezésére mágneses irattartó számít a legjobb megoldásnak. A különleges kialakításnak köszönhetően a GeToolbox irattartóban tárolt lapok, könnyen cserélhetőek, a felülethez való kiváló tapadást pedig az extra szélességű mágnescsík biztosítja. 100 darab feletti megrendelés esetén saját céglogóval is kérhető!

 

 • Ajánlott:

  • Információs táblák
  • Vizuális KPI táblák
  • Dokumentumok tárolása

  Felhasználás:

  A „QuickChange” design dokumentumtartók alapanyaga egy speciális kopás- és karcálló felületkezeléssel ellátott műanyag, ami hosszú használat után is esztétikus megjelenést biztosít az irattartónak, és így vizuális management táblánknak is. Mágneses vagy ragasztható kivitelben is rendelhető.

  Csomagolás:

  A csomagolási egységtől függetlenül, darabra rendelhető.

  Csomag méret 25 db.

  Egyedi szín vagy logó (*) esetén: 300 dpi és TIF vagy PDF fájl minőségben kell külön elküldeni a logót, vagy képet, amit szeretnének feltenni.

 • Típus
  Alap
  Szállítási határidő-
  2021.02.01
  Kivitel
  Ragasztható / mágneses
  Lapméret
  A5, A4, A3
  Gyártó
  GE Toolbox
  Cikkszám
  06_VQ-DA4P-XX_dokumentumtarto
Webáruház készítés