Összehasonlítás
TOP termékek
Szűrés
Gyártó
Termékajánló
Termék részletek


„QuickChange” Törölhető Dokumentumtartó

„QuickChange” Törölhető Dokumentumtartó
 • „QuickChange” Törölhető Dokumentumtartó
 • „QuickChange” Törölhető Dokumentumtartó
4,8 EUR + ÁFA (6,1 EUR)2 fajta rögzítés, 6 méretben

A „QuickChange” törölhető dokumentumtartó felszíne az általános táblaíró filcekkel könnyen írható és sima felszínének köszönhetően a szöveg probléma nélkül maradéktalanul eltávolítható.
Grafikonok napi frissítéséhez, megjegyzésekhez, kommentekhez és törölhető akciótervekhez kiváló választás.
Mágneses vagy ragasztható kivitelben is rendelhető.

A KAIZEN aktivitások és a dolgozóktól induló fejlesztési javaslatok alapfeltétele a dolgozók megfelelő információkkal, visszajelzésekkel való ellátása. Az aktuális részlegeken kihelyezett információs táblák előtt történő rendszeres megbeszélés ezért a katalizátora a csapatmunkának és a kreatív ötletelésnek.

Az információs táblán az adatok kihelyezésére mágneses irattartó számít a legjobb megoldásnak, ettől eltérő helyeken pedig a ragasztható kivitelt ajánljuk. A különleges kialakításnak köszönhetően a GeToolbox irattartóban tárolt lapok, könnyen cserélhetőek, a felülethez való kiváló tapadást pedig az extra szélességű mágnescsík biztosítja. 100 darab feletti megrendelés esetén saját céglogóval is kérhető!

 

 • Egyedi szín (*) esetén: 300 dpi és TIF vagy PDF fájl minőségben kell külön elküldeni a logót, vagy képet, amit szeretnének feltenni.

  Ajánlott felhaszálás:

  • Akciótervek
  • Napi frissítésű grafikonok
  • Kommentek, megjegyzések

  Felhasználás:

  Mágneses kivitel:

  A fémfelületeken való használathoz a „QuickChange” irattartókat a kiváló tapadást elősegítő extra szélességű mágnescsíkkal láttuk el. Az erős mágnesnek köszönhetően a dokumentumtartó napi többszöri használat során sem mozdul el, de igény esetén, ha a tábla kiosztása változik, a mágneses dokumentumtartók könnyen és sérülésmentesen
  áthelyezhetőek.

  Ragasztható kivitel:

  Fa, gipszkarton alumínium és egyéb nem mágnesezhető felületeken való használathoz a „QuickChange” irattartókon található mágnescsíkot erős ragasztószalaggal helyettesítettük. A gyors dokumentumcserét elősegítő mágneszár  azonban megmaradt, így a napi használata ugyanolyan könnyű, mint a mágneses verzióé.

  Csomagolás:

  A csomagolási egységtől függetlenül, darabra rendelhető.

  A maximális mennyiség a csomagolásban 25 db.

 • Típus
  Törölhető
  Szállítási határidő-
  2021.02.01
  Kivitel
  Ragasztható / mágneses
  Gyártó
  GE Toolbox
  Cikkszám
  06_VQ-EA4P-XX_dokumentumtarto
Webáruház készítés